مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری رایانه ای

باسلام.. بنده چند وقت پیش یک خرید اینترنتی کردم و اطلاعات کارتم را وارد کردم بعد از آن از کارت من به عنوان واسطه استفاده شده و از کارت دیگری پول برداشت شده یعنی همان شب مبلغ 3میلیون به کارت من واریز و بلافاصله برداشت شد بعد از آن از من شکایت شد و به بازپرسی احضار شدم توضیحات و پرینت حساب بانکی خود را ارائه کردم اکنون پیامک آمده که قرار نهایی صادر شده اما هنوز در سامانه ثنا ثبت نشده حال سوالم اینه چقدر زمان میبره تا بعد از صدور قرار ابلاغ در سامانه قابل مشاهده باشد و اینکه آیا ممکن است منع تعقیب باشد یا مجرمیت چون واقعا من مقصر نبودم و پول در حساب من نمانده است

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
معمولا قرار منع تعقیب باشه و شما میتونید به اون شعبه مراجعه و مطلع بشید .

صفایی       عبدالرضا

جناب آقای صفایی عبدالرضا :

معمولا تابعد از 48 ساعت,در سامانه ثنا ثبت و قابل رویت میگردد.