مشاوره حقوقی رایگان - لواط

بنده یک سال پیش در گروه های همجنسگرایی چت میکردم و دنبال کسی برای خود بودم که عمل لواط رو انجام بدیم ولی بعد از اینکه با چند نفر در طول روز چت کردم و عکس های هم را دیدیم شب برایم از اکانتی ناشناس عکس هایی که بصورت تایم فرستاده بودم رو برام فرستاده و زیرش یه ده خط قوانین و درمورد اینکه بدلیل انجام فعالیت های غیر اخلاقی جرم شما اعدام 100 ضربه بعد نوشته بود از عمل خود بپرهیزید بعد نوشته بود سپاه سایبری اطلاعات ایران
خواستم ببینم یعنی پلیس بوده یا اینکه این کار من مجازاتش همچین چیزیه؟ ممنونم

پاسخ ها :

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

مجازات فاعل و مفعول در صورت اثبات لواط متفاوت هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
لواط اگر فاعل باشید و مجرد مجازات صد ضربه شلاق دارد
و اگر مفعول باشید حکمش اعدام است.
توجه داشته باشید که لواط بدترین کاری است که یک شخص می‌تونه انجام بده.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
گاها اعدام و شلاق و بعضاً حبس

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مجازات مفعول اعدام و فاعل 100 ضربه شلاق

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بسته به فاعل یا مفعول بودن و تجرد و تاهل شلاق یا اعدام است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون مجازات اسلامی در جرم لواط همواره مجازات مفعول اعدام است و مجازات فاعل در برخی موارد شلاق است.