مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

بنده زمینی را به شخصی فروختم و در قرارداد ذکر کردیم در صورت نپرداخت مبلغ بیع تحت هر عنوان معامله فسخ میشود. برای ایشان اظهارنامه فسخ فرستادم ... و چون قولنامه را گم کرده ام و ایشان اطلاع نیز دارند در جواب به بنده گفتن که زمین در تصرف بنده نیست حالا سوال اینجاست حال که خودشان در جواب اظهارنامه نوشتن که زمین در تصرف ایشان نیست و کلید نیز ندارم .... ایا دیگر نیاز به شکایت فسخ و خلع ید هست ؟ اگر نیست میتونم قفلهایی که ایشان زدند را بشکنم و قفل خودمو بزارم

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام بعد از اظهار نامه فسخ لازم است فسخ در دادگاه اثبات گردد و میبایست دعوی اثبات فسخ قرارداد در دادگاه مطرح گردد . بعد از صدور حکم دادگاه میتواند اقدام نمیاید چنانچه خریدار نیز رضایت دارند میتوانید اقاله قرارداد تنظیم نموده خود امضاء نموده و به امضاء و اثر انگشت ایشان نیز برسانید . موفق باشد .