مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک خودرو

سلام من حدود سه ماه قبل با یک نفر معامله کردم که در قبال خرید دو فقره وام پرایدم را به خریدار بدم معامله انجام شد قولنامه رسمی در بنگاه نوشتیم و در قولنامه نوشته شده که پول از طرف خریدار نقدی و توافقی پرداخت شده و ماشین رو با کارت و بیمه و معاینه و کارت سوخت تحویل طرف دادم و قرار شد که بعد از چند روز بریم بانک که کارهای وام رو انجام بدیم که روز موعد طرف نیومد و متواری شد و فهمیدم اصلا وامی در کار نیست با توجه به اینکه منم خودرو تازه خریده بودم و تعویض پلاک نکرده بودم و وقت وکالتم الان تمام شده و طرف فروشنده من که پلاک و سند به اسمش هست همکاری نمیکنه که شکایت کنه روی پلاک الان من چکار باید بکنم؟
البته یه قولنامه دستی هم دارم که ازش وام خریدم و در قبال خرید وام خودرو را تحویل دادم.

پاسخ ها :

معامله فروش خودرو با خرید وام فروش خودرو در مقابل خرید وام فروش خودرو بدون تعویض پلاک شکایت از خریدار خودرو قوانین خرید و فروش خودرو ثمن معامله خودرو شکایت از پلاک خودرو وام خودرو