مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری رایانه ای

باسلام خدمت وکلای زحمت کش. من جوانی 27ساله هستم که کارگرمیدان تره بارشهراراک کارمیکنم.واسه ی وام ازدواج حسابی دربانک ملت بازکردم بااتفاق همسرم که بعدازاخذ وام و مدت کوتاهی استفاده از کارت آن را دیگه کنار گزاشته و حتی دیگرپیدایش نکردم و فقط پیام تبریک تولدبنده از بانک ذکرشده برایم پیامک ارسال میشدتایک روزجمعه که حدود 13تا پیام برداشت مبالغ مختلف خورد خورد جمعانزدیک 50ملیون تومان برایم آمد و بعداز3ساعت پیام مسدودیه کارت آمد.فرداش از پلیس فتای کرج تماس گرفتن گفتن با کارت شماتوی شهرقرچک کلاهبرداری شده بایدبیای اینجاواثبات کنی.رفتم ولی چون تا به الان پرونده ی دادگاهی نداشتم خیلی متعجب بودم از اتفاق نمیدونستم چی بگم برای اثبات با سوالاتی که پلیس از من می‌پرسید و کاملا من را متهم خطاب میکرد‌وبه من گفت تنهایه کلاه برداری توی این شهربوده و هر مبلغ این برداشت ها توی یک شهر دیگری هست و من هم خیلی آشفته شدم ازین اتفاق..گذشت تا 10روز بعد ابلاغیه آمد برام از شهر خودم اراک که بایدخودمو معرفی کنم وگرنه جلبم صادرمیشه.رفتمو بهم گفتن شکایت درشهر آمده اینجا که وقتی مطلبو خوندم متوجه شدم افرادی خودشونا به عنوان کارمندصداسیما معرفی کردن و مال باخته ها را به عابربانک کشونده و حسابشونا به عنوان برنده شدن سفر عتبات عالیات خالی کردن توی حساب من و از کارت من کپی برداری کردن و توی شهرای مختلف اقدام به خرید وسایل مختلف کردن و همه ی مستندات خرید و افراددو مغازه های مذکور هست.حال بنده با گذاشتن فیش حقوقی پدر خانومم قرار منعم صادر شده.از شما می‌خواهم کمکم کنیدچجوری اثبات بی گناهی کنم چکار کنم که ازین حالو روز در بیام چون اگه بهشون ثابت نشه من باید به تمام شهرای شکایت شده برم و اجرای حکم بشه برام...

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به اینکه کارت بانکی متعلق به شماست اصل بر ارتکاب جرم توسط شماست مگر عدم اطلاع و گم‌شدن آن را اثبات کنید.