مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری رایانه ای مسدودی حساب

سلام خوبین وقتتون بخیر و برکت
خانمی هستم که دو سال پیش ازکارت بانکی صادرات که مستمری دریافت میکردم و وارد کار صرافی و ارز دیجیتال کردم و از تلگرام برای شخص ثالث نا معلوم که به صاردراتم واریز کرد و من خرید زدم و طرف کلاهبردار بود و کارت من مسدود شد و دو تا شاکی که از حسابشون هک شده و به حساب من واریز شد ه بود و من خرید زده بودمو و با پرداخت رد مال رضایت گرفتم و خرداد 1402دادنامهقرار منع تعقیب و همان روز من با پرداخت پول شاکی رضایت و ثبت و در پرونده مختومه اعلام شد تنها بندی که در جریان پرونده عینا نقل قول میکنم
دستور قضایی مبنی بر رفع نقص پرونده در تاریخ 1402/03/09 صادر گردید
من از اون موقع منتطر بازگشایی حسابم هستم و بانک و حتی دادسرا جرایم رایه ای میگه باید صبر کنی روند پرونده زمان بره حسابم از حقوق جمع شده مبلغ قابل توجهی شده که مشکل رهن منزل برای منو حل میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید با توجه به اینکه دیگه شاکی در کار نیست و پرونده مختومه شده من چیکاری دیگه باید انجام بدم تا حسابمو باز کنم
سپاس بی نهایت

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که تمامی اسناد و مدارک مربوطه پیرامون موضوع مطروحه مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حضورا به شعبه مراجعه نمایید و درخواست بدهید